MGVloeren gegarandeerd topkwaliteit!

MG Vloeren 25+ jaren ervaring!

Let op! Onze showroom is momenteel alleen op afspraak open!

Lees meer
MG Vloeren 25+ jaren ervaring!

MG Vloeren 25+ jaren ervaring!

Let op! Onze showroom is momenteel alleen op afspraak open!

Lees meer
MG Vloeren 25+ jaren ervaring!

MG Vloeren 25+ jaren ervaring!

Let op! Onze showroom is momenteel alleen op afspraak open!

Lees meer

Laminaatvloer


Laminaat is een vloersoort welke weinig onderhoud vergt, tevens is een laminaatvloer gemakkelijk zelf te leggen en zeer slijtvast. Doordat ons laminaat opgebouwd is uit een hoge kwaliteit HDF is het zeer geschikt voor vloerverwarming. De kwaliteit van een laminaatvloer wordt namelijk bepaald door de opbouw en de gebruikte toplaag. Een goede HDF drager met een melamine toplaag staat garant voor een goede duurzaamheid van uw vloer. Tevens is een goede laminaatvloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer.
 

Soorten laminaat

Laminaat is er in vele soorten en maten te verkrijgen. Het meeste gebruikte soort laminaat is kliklaminaat. Qua design hebben we v-groef laminaat aan de lange zijdes of een v-groef rondom laminaat, laminaat met een voelbare houtstructuur, mat laminaat,hoogglans laminaat, plat laminaat en extra breed, extra lang laminaat en laminaattegels. Daarnaast hebben we laminaat met 3-strook, 2-strook en breedstrook design binnen een plank.
 

Afwerking laminaat

Laminaat is gemakkelijk en mooi af te werken middels bijpassende plinten of profielstrips.
 

Kenmerken laminaat

Laminaat is zeer hygiënisch, doordat het zeer gemakkelijk schoon te maken is. Laminaat houdt tevens weinig vuil vast. Een laminaatvloer is gemakkelijk te plaatsen en ook zeer gemakkelijk te verhuizen naar een andere locatie.

De melamine toplaag bepaalt de kwaliteit van de laminaat vloeren en wordt uitgedrukt in klasses:

AC3, klasse 23, 31 Dit laminaat is geschikt voor intensieve woon gebruik en voor lichte commerciële omgevingen.

AC4, klasse 32 Laminaat van deze klasse is goed geschikt voor zwaar woon gebruik en normaal commerciële gebruik en voor particulieren die een hele hoge kwaliteit willen of veel beloping verwachten.

AC5, klasse 33 De sterkste klasse. Laminaat in deze klasse is geschikt voor ruimtes die zeer veeleisend zijn, grotendeels voor ruimtes waar heel veel mensen lopen.
 

Onderhoud laminaat

Ook in onderhoud is laminaat zeer praktisch, gebruik gewone vloeibare afwaszeep en warm water. Let er wel op, dat je de dweil heel goed uitwringt, zodat hij enigzins wat vochtig aanvoelt, maar niet kletsnat is. Te nat boenen is niet goed voor het poetsresultaat en ook niet voor de levensduur van je laminaat.

Wist u dat?

MGVloeren ook uw vloer kan repareren of onderhouden?