MGVloeren gegarandeerd topkwaliteit!

MG Vloeren 25+ jaren ervaring!

Let op! Onze showroom is momenteel alleen op afspraak open!

Lees meer
MG Vloeren 25+ jaren ervaring!

MG Vloeren 25+ jaren ervaring!

Let op! Onze showroom is momenteel alleen op afspraak open!

Lees meer
MG Vloeren 25+ jaren ervaring!

MG Vloeren 25+ jaren ervaring!

Let op! Onze showroom is momenteel alleen op afspraak open!

Lees meer

VloerenEr zijn veel soorten vloeren te verkrijgen, waardoor veel mensen door de bomen het bos niet meer zien.

De keuze aan houten vloeren en kunststofvloeren is inmiddels gigantisch. Iedere vloer heeft ook zijn eigen specificaties.

Bent u op zoek naar een woonkamervloer, slaapkamervloer, hobbykamervloer of wellicht een vloer voor in de hal of overloop? Dan kunt u kiezen voor zowel een parketvloer, bamboevloer, laminaatvloer, houten vloer of PVC vloer.

Heeft u vloerverwarming? Op enkele houtsoorten vloeren na, zijn al onze vloeren geschikt voor gebruik met vloerverwarming.

Wilt u een keukenvloer, toiletvloer of badkamervloer? We hebben het dan over ruimtes waarbij de vloer een grote kans heeft om in aanraking te komen met water. Voor deze ruimten zijn PVC vloeren zeer geschikt. Ze zijn waterbestendig, zeer hygiënisch en erg gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Ook zijn PVC vloeren bestand tegen de meeste vlekken.

Wilt u geen PVC vloer, maar wel een hygiënische, onderhoudsvrij slijtvaste vloer ? Dan komt u in de meeste gevallen uit bij een laminaat vloer. Laminaat is naast het gemakkelijk leggen ook weer gemakkelijk los te halen en te verhuizen naar een andere locatie. Hierdoor is laminaat een zeer duurzame en milieuvriendelijke vloer. Laminaat is ondanks zijn goede specificaties een zeer betaalbare vloer.

Gebruikt u uw hobbykamer ook weleens voor werkzaamheden waar statische elektriciteit niet mag voorkomen? Dan hebben wij ESD veilige vloeren, ook wel bekend als anti-statische vloeren.

Bent u juist veel met geluid en muziek bezig? Met de juiste vloer in combinatie met ondervloer, dempt het alle geluiden.
Wij leveren voor iedere ruimte de meest geschikte vloeren, waaronder ook winkelvloeren, operatievloeren, showroomvloeren en kantoorvloeren. Wij hebben ook gewerkt voor Holland Casino en muziekcentrum De Oosterpoort. 

Wilt u meer informatie over de meest geschikte vloer voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon.

Of u nu op zoek bent naar een krasbestendige vloer, anti-statische vloer, milieuvriendelijke vloer, duurzame vloer of stootvaste vloer. Voor iedere vloer bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben de vloer die bij u past. 

- Parketvloeren
- PVC vloeren
- Plankenvloeren
- Laminaat
- Bamboevloeren

Wist u dat?

MGVloeren ook uw vloer kan repareren of onderhouden?